Uusi bloggaaja

Hei, olen uusi bloginkirjoittelija. Olen 28-vuotias nainen, avovaimo ja kahden pojan äiti. Kirjoittelen lähinnä käsitöistäni joita valmistuu vaihtelevalla tahdilla. Neulon ja virkkaan enimmäkseen, yritän myös opetella ompelemaan, jossa olen aloittelija vielä. Esittelen alkuun muutaman viimeisimpänä valmistuneen työn.


Niina Laitisen äitienpäivä 2018 -sukat, tein vain lyhyt vartisemmat ja sileällä terällä. Lankana adlibriksen socki. Painoa 155g.


Virkatut pussukat kerhontädeille kevätjuhlaan. Poikani valitsi pohjavärit ja koska vähän myöhään havahduin miettimään, että kuinka muistetaan kerhontätejä, niin aloitin virkkaamaan näitä päivää ennen kevätjuhlaa. Poika aloittaa syksyllä päiväkodin, joten halusin ehdottomasti kiittää kuluneesta vuodesta jotenkin. Lankana näissä adlibriksen cotton ja painot 81g ja 82g.


Virkattu pöllö, virkkasin ohuita lankoja pois, joten käytin nelinkertaista lankaa. Vielä niitä lankoja jäi, varmaankin tehtävä kaveri pöllölle tai keksittävä jotain muuta. Lankana nallea, regiaa ja paljon mysteerikeriä. Paino ennen täyttämistä 421g.

Painot kirjaan tänne ylös, koska yritän tänä vuonna laihdutella lankojani facebookin lankalaihis 2018 -ryhmässä, kerron jossain vaiheessa, kuinka surkeasti se sujuu.

Toivottavasti, jos blogiini päädyt jättäisit kommenttia, olisi mukavaa saada edes yksi lukija.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy