Uudet langat ūüėć

Tilasin toukokuun lopulla Adlibrikselta pari pakettia puuvillalankoja. Tykästyin lankaan ja kerta sivuilla lukee näiden lankojen kohdalla, että loppuunmyynti, niin olihan niitä hamstrattava. Lankalaihis ei oikein kyllä tykkää tästä plussa määrästä, mutta enpä ota stressiä, kerta ei se alkuvuodestakaan ole niin kovin hyvin mennyt. Sain myös sähköpostiin -20% alekoodin, joten se sinetöi päätöksen tilata lisää lankaa.


Olen pitkään jo halunnut kokeilla osaisinko tehdä kalevala -peiton, en vain ole osannut päättää, että mistä langasta. Tarjouksen nähtyäni päädyin puuvillaan ja osan tilaamistani langoista käytän kalevala -peittoon. Eri asia on milloin saan sen tehtyä valmiiksi ja yhdistämislankakin puuttuu vielä, tosin ehkä virkkaan palat ensin ja mietin yhdistämistä vasta sitten kun palat ovat valmiina.


Pink sorbet, hot pink, harmaa, musta ja valkoinen valikoituivat peiton v√§reiksi. Kyjy-18 alkaa pian niin katsotaan saisinko silloin aloitettua peiton teon, tosin voisi olla parempi aloittamatta niin isoa ty√∂t√§, koska en usko saavani valmista puolessa vuodessa. 


Nämä langat sitten sen takia, että on vähän joka väriä varastossa, kerta tämä lanka on loppuunmyynnissä. Näistä on tarkoitus valmistua joululahjaksi samanlaisia pussukoita, joita olen jo aiemminkin esitellyt. Ja varmaankin riittää muihinkin töihin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy