Valmistuneita kyjy-18

Ensimmäisenä valmistui jo esitelty virkattu pöllö. Toisena valmistui pitkät villasukat saaduista jämälangoista. Koska lankoja jäi vielä tein pipon sukkien kaveriksi.

Nämä ovat aika paksua lankaa, joten luulisi talvella tarkenevan. Sukat painavat 260g ja pipo 114g. Näistä jäi vielä pieniä jämälankoja, joten aloitin toiset jämälankasukat, jotka todellakin on tehty jämistä sillä osa langoista on niin lyhyitä että niillä saa tehtyä vain yhden kierroksen. Katsotaan millaiset sukat tulee kun uhkaa pohjavärinä toimiva violetti lanka jo loppua.Yhtenä työnä valmistui molemmille lapsilleni lapaset dropsin extra fine merino langasta. Pienemmät painavat 35g ja isommat 53g.Tein myös Lankavan asteri-matto ohjeella liinan vanhempieni asuntoautoon. Adlibriksen cotton langasta, värinä vintage pink ja painoa 187g.


Keräilin kaikki saadut vähän "epämääräiset" lankakerät ja levitin pöydäłle. Löytyy ainakin akryylilankoja, joitain villasekoitelankoja, mohairia ja muita pörrölankoja. Näistä pitäisi keksiä jotain, löytyy eripaksuisia lankoja, joten kaikkien lankojen yhdistäminen samaan työhön on varmaan mahdottomuus.


Lankalaihis jatkuu yhtä surkeasti kuin ennenkin, kesäale adlibriksella ja "varaslähtö jouluun" ale novitalla sai sortumaan, sekä olen tietysti kaupoistakin muutamia keriä ostanut. Padasta puikoille -äänestyksen voittanutta 7-veljeksen maitosuklaata piti myös käydä hakemassa tokmannilta. Mutta esitellään langat kunhan saan ne.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy