Kyjy-18 ja joululahjoja

Monta työtä kesken ja joulu painaa päälle, pitäisi saada jotain valmistakin. Suunnittelin neulovani ihan lähimmille sukulaisilleni villasukat. Koska minulla on neljä sisarusta ja suurimmalla osalla puolisot ja osalla lapsiakin, niin minun pitää tehdä kuudet lasten sukat ja yhdettoista aikuistensukat. Onneksi sukkia on valmistunut vuoden mittaan useampi pari, joten osalle saa luvan kelvata sukat aiemmin valmistuneista. Nyt puuttuu vielä kolmet lasten sukat, joista yhdet on aloitettu, sekä kahdet miesten sukat, joista toiset ovat jo puikoilla.

Tarkoitus olisi myös tehdä rahakukkarot siskon tytöille ja pistää rahaa sisälle niin saisivat sitten itse päättää mitä ostavat. Mietinnässä on myös mitä parille muulle kummilapselleni tekisi, toinen on alle vuoden ikäinen poika ja toinen 7v tyttö. Jotain itsetehtyä haluaisin antaa.

Kyjy-18 on kesken enää kolme työtä, yksi on päättelyä vaille valmis. Kesken on villapaita ja piirakka-villasukat, onneksi sain jo aloitettua toisen sukan. Bavarianvirkkaus kassiin sain tehtyä hihnan ja vuoren ompelin, kassi toimii käsityöpussina marttojen kässäkahvilassa.

Ja eilen valmistui sohvaalle tyynynpäällinen novitan hile-langasta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy