Black fridayn ostoksia

Novitalta tuli tilattua blck friday-pimeä pussi ja monta muutakin kerää. Pimeä pussi sisälsi kaksi nalle taika-lankaa, kaksi 7-veljestä kerää, duoa, venlaa ja välke-lankaa kerät. Tilasin myös välke-lankaa, jouluaatto ja joulupuu -langat sekä muutaman kerän juhania. Kolmannen tilauksen tein torstaina, kun novita teki uuden ale-kampanjan, hyvityksenä viikonlopun ongelmista. Silloin tilasin vielä venlaa, joulupuu ja 7-veljestä fasaani-väriä, sekä juhanin punaluumu väriä kerän.

Venla on todella ohut sukkalanka, joten ajattelin neuloa sitä kaksinkertaisena. Yllätyspussiin olin tyytyväinen ja värit olivat mieleisiä. Kaikista valmistuu jossain vaiheessa sukkia. 

Tilasin myös adlibrikseltä islantilaisia neuleita kirjan, jota olen pitkään haaveillut hankkivani. Nyt black fridayna oli kirja 14.90 ja koodilla sai vielä -15%, joten kirjalle ei jäänyt paljoa hintaa. Nyt vain odotella että saisin sen, adlibriksellä on harmillisen pitkät toimitusajat. 

Joululahjat valmistuvat hitaasti, mutta etenevät koko ajan. Miesten sukat valmistuivat ja päättelin kerralla isomman pinon. Kaikki sukat ovat menossa joululahjoiksi. Ensimmäisenä kuvissa on isälleni körtti-sukat, sitten siskon miehelle kala-sukat.Niina Laitisen isänpäiväsukat miehelleni, muokkasin jalkaterään myös omia kuvioita.

Veljelle nilkkasukat mustasta.

Kyjy-18 työnä taimi-sukat Niina Laitisen villasukkien vuosi kirjasta. Nämä menevät pikkusiskolleni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy