Jämälangoista peitto

Aloitin aikoja sitten virkkaamaan elämä on runo -peittoa, mutta en sitten pitänytkään lankavalinnoistani, joten projekti keskeytyi, mutta valmiita paloja oli useampi, muttei tarpeeksi peittoon. Pitkään palat pyörivät kaapissa odottamassa, että keksisin niille käyttötarkoituksen. Kuulin mieheltä, että äitinsä ihastui jämälankapeittooni ja haluaisi myös virkatun peiton. Joten pitihän se alkaa anopille virkata peittoa. Keksin sitten yhdistää aiemmat palat mukaan peittoon. Muut palat ovat isoäidinneliöitä, yhdistin palat virkkaamalla. Painoa peitolle tuli 1365g. Tosin vieläkään en ole päässyt tänä vuonna miinukselle lankavarastoni kanssa. Katsotaan miltä tämän kuun jälkeen tilanne näyttää.
Vähän meinaa neulotut palat vetää reunusta ruttuun, mutta asettuu varmasti käytössä. Nyt vain odotellaan milloin uskaltaa koronan takia anoppia nähdä, jotta voisi peiton antaa.

Keskeneräisinä töinä on tällä hetkellä mother of bride -huivi, isälleni villapaita, lapsille virkattu leikkidonitsi, sekä yhdet villasukat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy