Kyjy-20 ja Viola-peitto

Kyjy-20 leikkimielinen kisa on taas alkanut. Jyjy-20 kisaan lupasin lahjoittaa jollekin onnekkaalle yllätyspaketin. Pitää keksiä joku mukava yllätys, itse olen kolme kertaa saanut palkinnon kisassa maaliin päästyäni. Ensiksi sain käsityölehden, lankaa, silmukkamerkkejä sekä nappeja ja merkkejä sukkiin laitettaviksi. Toiseksi sain käsinvärjättyä sukkalankaa ja kolmannessa paketissa, jonka sain alkuvuodesta, kyjy-19 palkinnoksi, sain tiskikukkia, virkattuja puhdistuslappuja ja säilytyspussin niille, ohjeet niihin sekä useamman kerän lankaa. 

Kesäyöstä jouluyöhön ensimmäinen työ on nilkkasukat, kaksinkertaisesta nallesta. Haluan tehdä yhtenä työnä myös villapaidan itselleni lettlopi langasta. 

Viola-palapeitto on edennyt viimeiseen vaiheeseen eli yhdistäminen ja reunus, sitten saisi köllötellä uuden peiton alla. Tosin näillä helteillä ei ole villapeittoa tarvinnut. Tässä olen jo palat yhdistänyt ketjuiksi ja virkkaamassa pötköjä peitoksi. Yhdistän palat novitan juhani langalla. Silmukkamerkit auttavat pitämään pötköt paikoillaan, kun virkkaan niitä peittoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy