Isälle islantilainen villapaita

Tein alkuvuodesta äidilleni villapaidan ja seuraavana vuorossa oli isäni paita. Tein molemmille samalla kuviolla. Ohje on kirjasta islantilaisia neuleita, mallina stryta - vuorenhuippu. Tein paidat riddarin silmukkamäärillä 7-veljestä ja adlibriksen socki -langoista. Lisäsin kaarrokkeeseen kerroksia ja taakse tein molempiin lyhennettyjä kerroksia.

Äitini villapaita, jonka annoin äitienpäivähjaksi.

Isäni saa tämän paidan elokuussa syntymäpäivälahjaksi.

Isälleni tein paida 7-veljeksen graffitinharmaasta, harmaasta ja mustasta, sekä sockin sea green väristä paidan. Aloitin paidan neulomisen, kun sain äitini paidan valmiiksi, mutta paita ei ole koko aikaa ollut aktiivisesti teossa vaan olen välissä tehnyt viola-peiton ja aloitellut kyjy-20 kisaan sukkia. Paita valmistui kesäkuun lopussa, mutta odotti tänne asti, että saan kainalot silmukoitua ja ommeltua merkin niskaan. Pitää vielä pestä paita ennen lahjaksi antoa. Yhtenä kyjy-20 työnä aloitin itselleni lettlopista villapaidan. Toista hihaa tekemässä, näköjään villapaidat ovat vieneet mukanaan, kun edellisen valmistuttua pitää heti aloittaa uuden tekeminen. Ja eipä siinä, ihanaa neuloa.


Kommentit

  1. Nämä ovat tosi hienot paidat! Minun isäni käyttää vain yksivärisiä vaatteita. Tekeillä onkin laivastonsininen v-aukkoinen neulepaita nyt hänelle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy