Lankalaihis tai ehkä lihotuskuuri ennemminkin

Tänä vuonna ei oikein voida puhua lankalaihiksesta, ainakaan vielä. Lanka alet ovat houkutelleet ihan liikaa ja lettlopia tullut tilattua monen paidan edestä. Enkä vain ole niin nopea neulomaan, kuin mitä kerkeän nettikaupoista tilailemaan. Tänään hainkin adlibriksen paketin missä oli  alpaca cloudia ja felting wool lankaa, näistä olisi tarkoitus neuloa siskon tytöille jotain kivaa.



Sorruin myös ostamaan novitan 7-veljestä lankaa, kun keräkoko vaihtuu 150g-> 100g. Ostin tosin aika maltillisesti, vain kaksi kerää mustaa ja kaksi valkoista. Ne värit tuntuu aina olevan lopussa.


Tässä osa osteluitani, osa on kaapissa jo. Ylhäällä pussissa kirpparilta löytynyttä hahtuvalankaa, sininen 7-veljestä myös kirpparilta. Muut langat tilattu adlibrikseltä, merinolankoja ja vihreä lanka trio deluxe lankaa jossa on kasmiria, jakkia ja mulberrysilkkiä. Reilusti mennään siis plussalla tällä hetkellä. Pitää toivoa, että loppuvuodesta osaan olla ostelematta lankoja niin saattaisin ainakin saada tilanteen nollille, ettei lankavarasto ainakaan kasvaisi tänä vuonna. Tosin luulen jääväni plussan puolelle tänä vuonna.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy