Lokakuun kulutuksen seuranta

 Lokakuussa ostin kirpparilta hahtuvalankaa 103g, hintaan 1,50e. Muita lankaostoksia ei tullut, vaikka monesti katselinkin lankoja verkkokaupoissa. Minulla on nyt kaksi kiekkoa hahtuvaa, mutten yhtään tiedä mitä niistä tekisin.


Valmistuneita töitä tuli kuusi kappaletta, huivi, kolme pipoa ja kahdet sukat. Töillä on painoa yhteensä 653g. Eli tämä kuu päättyi miinukselle 550g. Tämän vuoden lankavarasto on edelleen plussalla 1006g. Onneksi kesken on kaksi isoa työtä, joiden myötä saan sitten varaston miinukselle, lankaa on kuitenkin ollut vuoden alussa 29 170g joten on varaa laihduttaa lankavarastoa. Kesken on islantilainen villapaita, joka tulee painamaan noin 500g ja muistoja menneestä -peitto, jonka palat ovat painaneet reilu 70g joten peiton paino tulee olemaan ainakin 2kg. 


Joululahjojakin pitäisi vielä keretä tekemään. Marraskuu alkaa ja sen jälkeen jo joulukuu! Taitaa joulukuu yllättää tämän neulojan. Peiton palojen neulominen on vienyt suurimmaksi osaksi neulonta ajan. Peitosta on julkaistu nyt neljä palaa ja tulossa on vielä kahden seuraavan viikon aikana kolmen palan ohjeet ja yhdistäminen, joten sen jälkeen kerkeää neuloa loput joululahjat. Onneksi olen jo useamman lahjan neulonut.  Peittokin on mennossa vanhemmilleni joululahjaksi jos vain raaskin luopua siitä.


Viimeisimpänä valmistuneet junasukat -50g


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy