Muistoja menneestä -peitto valmis

Muistoja menneestä -peitto on vihdoin valmis. Painoa peitolle tuli kaksinkertaisesta 7-veljestä ja socki -langoista neulottuna 2092g. Paloja tuli 7x4 eli 28 ja peiton kooksi tuli noin 120x195cm. Yhdistin palat ompelemalla. Peitossa on varmaan jokaisessa palassa joku virhe, mutta ei kerrota sitä vanhemmilleni.

 Yhdistämisessäkin tein virheen, kun yksi pala meni väärinpäin, mutta onneksi toinenkin puoli oli melkein samanlainen kuin oikeapuoli, niin en alkanut purkaa ompeleita, kun olin jo saanut ne pääteltyäkin. Mielestäni peitosta tuli todella kaunis ja hieman houkuttaisi pitää itselläni peitto, mutta minulla on jo Viola-peitto, joten annan tämän vanhemmilleni.

Kuvaisin mielelläni luonnonvalossa ja nämäkin kuvat otettu päivällä, mutta tänään on ollut niin pilvisen harmaata, joten vaikeuksia kuvata ja saada oikeat värit kuviin. Mutta tästä tuli ihanan lämmin ja iso peitto. Kelpaa ottaa päiväunet tämän alla.
Tämän työn myötä pääsin vihdoin miinuksille tämän vuoden lankalaihiksessa. Nyt pitää vaan olla lujana, etten sorru Black Friday tarjouksiin ja laitettava silmät kiinni lankatarjousten kohdalla.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy