Vuoden käsityötavoitteita

Kirjataanpas vähän tavotteita tälle vuodelle. Viime vuonna tein äidilleni ja isälleni villapaidat. Tänä vuonna olisi tarkoitus aloittaa tekemään sisaruksilleni ja heidän puolisoilleen villapaitoja. Jotta saan kaikille paidat, pitää minun tehdä seitsemän paitaa. En aio kaikkia paitoja tänä vuonna tehdä, mutta pikkuhiljaa sisarus ja puoliso kerrallaan. Aloitan vanhimmasta siskostani ja hänen miehestään. Langat tilasin Novitan alennuksesta, joten pitäisi vain aloittaa neulominen. Siskon paitaan on ainakin tulossa harmaata ja pinkkiä. Loput värit määräytyvät mallin ja kuvion mukaan.

Tavoittena on saada lankalaihis sujumaan paremmin, kuin viime vuonna, pidän saman tavoitteen eli -5kg. Jos en ostele lankoja, eli löydän selkärankani vastustaa alennuslankoja, niin tavoite pitäisi olla ihan saavutettavissa.


Kolmas tavoite käsitöissä on neuloa jokaisesta omistamastani käsityökirjasta yksi malli. Olen ostellut kirjoja, mutta en niistä ole sitten kuitenkaan neulonut mitään. Mielestäni ei ole järkeä ostaa kirjoja, jos niitä ei aio käyttää. Eli joka kuukausi valitsen yhden kirjan ja kuukaudessa pitäisi saada jotain tehtyä kirjasta. Kirjoja on enemmän kuin 12, joten kirjoitan kirjojen nimet lapuille ja arvon sieltä itselleni kirjan johon tartun ja etsin ohjeen, jonka toteutan. Toivottavasti on aikaa ja intoa toteuttaa tämä tavoite.

Olen myös pitkään halunnut opetella varpaista varteen sukkien teon. Joten sen voisin asettaa vielä yhdeksi tavoitteistani. Julkisesti kun julkaisee tavoitteensa niin luulisi olevan helpompi yrittää parhaansa. Vuoden lopussa näkee sitten, kuinka olen onnistunut. En aio kuitenkaan ottaa stressiä näistä, vaan pitää tavoitteenani, jotta opettelisin tänä vuonna uutta.
Kommentit

  1. Minullakin on sama ongelma, että kirjoja on paljon ja olisi kiva niistä jotain tehdäkin. Ei vain aina osu ideat ja inspiraatio tai lankavaraston langat yhteen olemassa olevien mallien kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, eikä aikakaan aina meinaa riittää ja sitten tuleekin jo uusia käsityökirjoja, jotka haluaisi hankkia 😆

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy