Maaliskuun viimeisten päivien työt

 Ostin lankoja K-citymarketista 450g, kun sorruin Mammuttimarkkinoiden tarjoukseen kolme kerää 10 euroa. Lisäksi ostin yhden 100g kerän 7-veljestä lankaa. Maaliskuussa on tullut neulottua siskontytön puuvillapaita, Kevätaurinko-huivi ja maaliskuun kirjan Metsän taikaa -sukat. Kuukausi jäi miinukselle 219g. 


Maaliskuun käsityökirjana oli Niina Laitisen Satumaiset silmukat -kirja. Kirjasta valitsin Metsän taikaa -sukkien ohjeen. Ohjeesta poiketen tein sukat 7-veljestä langalla ja jätin terästä raidat pois. Painoa sukille tuli 123g.

Niina Laitisen suunnittelema Kevätaurinko -huivikin valmistui maaliskuun viimeisenä päivänä, kun virittelin huivin kuivumaan muotoonsa. Huivin pisimmällä sivulla on mittaa 180cm ja korkeuskin on melkein 90cm, joten huiviin on hyvä kietoutua. Neuloin huivin Novitan alpaca wool -langasta, jossa on 50% alpakkaa ja 50% lampaan villaa. Huivista tuli ihana, vaikka tein lopun omalla tavallani, koska lankani alkoi loppua. Tein ihan loppuun reikärivit. Ihastuin myös i-cord reunukseen huivissa ja taidan alkaa käyttää sitä myös tekemissäni villapaidoissa.

 


Kommentit

 1. Kauniit sukat ja kaikki kivat neuleet. i-cord on tosi hyvä reunus, käytän sitä paljon. Villapaitojen hihat ja helmat on niin napakat ja siistit tuolla tehtynä.
  Hyvää pääisäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minulle oli ensimmäinen kerta, kun tein i-cord reunuksen ja ihastuin miten siistin reunan sillä saa. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 2. Ihanan neutraalinvärinen huivi :) Tuo icord on tosi kiva, mä taidan olla tehnyt sitä ekaa kertaa tässä huivissa ja teen kyllä jatkossakin muihin töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 niin minäkin aion käyttää muuallakin i-cord reunusta nyt, kun sen vihdoin opin 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy