Lankalaihis, 6kk katsaus

Ensimmäiset kuusi kuukautta on kulunut ja kurkataan mitä lankalaihikselleni on käynyt puolessa vuodessa ja miten loppu vuoden lankalaihiksen suhteen tulisi toimia.

Neulominen on vähentynyt kesän tullen ja töiden aloitus on vähentänyt neulomisaikaa. Alkuvuodesta on valmistunut ihan hyvin käsitöitä, vaikka jonkin verran on tullut tehtyä hankintojakin. Nyt kesän tultua ei hankintoja ole tullut tehtyä, muttei oikein mikään valmistukaan. Isona työnä minulla on kesken kehäkukka -palapeitto, joka etenee pikkuhiljaa. Toisena isona työnä minulla on siskoni miehelle villapaita. Muita keskeneräisiä töitä on parit sukat, huivi ja huivipanta.


Vuoden alussa kirjoitin tavoitteekseni kuluttaa lankaa 5kg. Puolessa vuodessa lankaa kului 2262g. Aika lähelle pääsin, jos ajattelee, että 2,5kg olisi kuulunut lankojen vähentyä. Loppuvuonna pitäisi neuloa vähän enemmän.

Kommentit

  1. Hyvin sujuu lankalaihis! Minullakin lankaa kulunut jotain yli 2,5 kiloa tänä vuonna. Mutta melkein kilon lankaa on tullut sisään taloonkin, vaikkei pitänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sujuu sinunkin lankalaihis 😊 minulla taisi alkuvuodesta tulla parikin kiloa lankaa lisää, vaikkei olisi pitänyt. Nyt kesällä vasta osannut olla ostamatta, kun ei ole tullut neulottuakaan paljoa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy