Toukokuun käsityökirja ja Novitan kehäkukka -peitto cal

Toukokuun käsityökirjaksi arpoutui Lumi Karmitsan villit vanttuut & vallattomat villasukat. Valitsin sieltä malliksi pioni -lapaset. Olen aiemminkin neulonut kyseiset lapaset, mutta tehnyt ne huovutettavasta langasta. Nyt neuloin lapaset Novitan Nordic wool ja Adlibriksen merino langasta. Lapasista tulee kirjoneuleen ansiosta ihanan paksut ja lämpimät. Kuten kuvasta näkyy, peukalot puuttuvat edelleen. Mutta Novitalla alkoi yhteisneulontana peitto, joten nyt keskityn palojen virkkaamiseen. Peukalot neulon joskus myöhemmin kesällä tai syksyllä, viimeistään pakkasten tultua. Nämä ovat vaan mielestäni kaikkein kauneimmat lapaset.




Novitalla alkoi maanantaina Kehäkukka -cal, jossa virkataan peitto. Ohjetta julkaistaan maanantaisin ja perjantaisin. Minun ensimmäinen pala näyttää tältä. Teen peiton Adlibriksen paksusta puuvillalangasta, jota tilasin joku vuosi sitten, jotta olisin tehnyt Kalevala-peiton. Se peitto on edelleen tekemättä, mutta jospa tämän saisin valmiiksi. Tosin olen aika varma, etten saa cal aikataulun mukaisesti valmiiksi, mutta jossain vaiheessa kuitenkin valmistuu.

Kommentit

  1. Hyvät värit 1. palassasi :) Minäkin harkitsin tätä KALia vakavasti, mutta en sitten kuitenkaan tarttunut koukkuun. Aika pitkällä se mahtaa olla nyt menossa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy