Lapaset joulukalenteriin

Olen hieman tai varmaan aika paljon  jouluhöperö. Sain idean tehdä joulukalenterin tinder matchille, josta kerroin edellisessä postauksessa. Askartelin luukuiksi kortteja, joihin laitoin netistä löytyneitä jouluaiheisia vitsejä tai keksin itse hassuja runoja. Osaan laitoin pieniä lakupatukoita tai tikkareita. Laitoin luukkuihin myös pienen joulutontun, arvan, lumiukkosoppa-ainekset, itsenäisyyspäiväksi sini-valkoisen kynttilän. Viimeiseen eli 24.12. päivän luukkuun neuloin lapaset.


Neuloin lapaset Arwettan merinovillalangasta, tein kaksinkertaisesta langasta kolmosen puikoilla. Lanka on ihanan pehmeää. Tein lapasiin intialaisen kiilapeukalon ja lapaset painavat 76g.

Tässä on kaikki luukut valmiiksi paketoituna ja kuoriin laitettuna. Laitan kalenterin menemään postissa, sillä emme ennen joulukuuta kerkeä tapaamaan. Kirjoitin kirjeen pakettiin mukaan, sillä tämä joulukalenteri menee yllätyksenä hänelle. Toivottavasti tästä on hänelle myös iloa, sillä minusta tätä oli hauska tehdä. Olenko omasta mielestäni jouluhöperö? Ehdottomasti. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen neulepaita