Tinder matchille villasukat

Liityin lokakuussa deittipalvelu Tinderiin, ja erään matchin kanssa siellä tuli puheeksi, että harrastan neulomista. Kehuskelin taidoillani, että osaan tehdä melkein mitä vaan. No, match sanoikin mielikuvituksensa lähtevän laukalle ja miettivänsä onnistuuko lappiaiheiset sukat ja saisiko siihen Lynx moottorikelkkamerkin myös. Vähän jouduin toppuuttelemaan, ettei sukkiin saa kovinkaan isoa maisemaa ja aprikoin, osaisinkohan tehdä kyseiset sukat.En alkuun luvannut matchille mitään sukkia, enhän ollut edes tavannut häntä. Mutta yön yli nukuttua, keksin ratkaisun ja päätin ottaa sukat puikoille. Hän toimi inspiraation lähteenä ja antoi innoituksen sukkiin ja olinhan hänelle lesoillut osaavani, joten pakkohan se oli yrittää tehdä sukat. Tein ensin lumisia kuusia sukkiin, mutta mielestäni ne olivat epäselvät, enkä ollut niihin tyytyväinen, joten purin valmiista sukasta varren kuvan pois. Keräsin resorista silmukat ja jatkoin uuden kuvan neulomista.Silmukoin uuden varren ja jo valmiiksi tehdyn terän yhteen, jolloin sain sukan valmiiksi. Sitten toinen sukka olikin helppo neuloa, ilman ylimääräistä puljaamista. Moottorikelkan kuva on napattu pinterestistä, muokkasin sitä hieman mieleisekseni, niin maisemaa kuin kelkkaakin. Lynx logon tein netin ohjelmalla ja muokkasin sitäkin. Teksti on silmukoitu varteen. Sukat painavat 160g.
Kun sain sukat valmiiksi ehdotin, että olisin postittanut sukat hänelle. Tinder matchini halusi kuitenkin tulla hakemaan sukat luotani ja pääsinkin sukkien ansiosta ihanille treffeille. Onneksi hän sai puhuttua minut ympäri. Hän oli herrasmies ja toi minulle ihanan merinovillaisen pipon kiitokseksi.


Matchini kertoi tykästyneen saamiinsa sukkiin. Lupailin neuloa uudet sukat, jos kuluttaa sukat puhki. En tiedä vielä alkaako sukista rakkaustarina, mutta tarkoitus on nähdä vielä uudestaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen neulepaita