Vuoden 2021 lankalaihis ja lankojen punnitseminen

 Vuonna 2021 minun tavoite oli laihistella lankojani 5kg. Tavoitteeseen en päässyt, muut asiat veivät viime vuonna valtavasti neulomisaikaa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että hieman edes varasto laihtui. Lankavarasto pieneni 2365g. Valmistuneita töitä oli 21kpl, mm. Viisi villapaitaa, 13 paria villasukkia, muutama huivi ja lapasia muutamat.

Punnitsin vihdoin lankani ja keskeneräisissä töissä kiinni olevat langat. Keskeneräisiä töitä oli yhteensä 3933g. Ja muuten lankaa oli 21 220g. Keskeneräisten suurta painoa selittää suurimmaksi osaksi kehäkukkapeitto cal, joka on minulla edelleen kesken. Muita keskeneräisiä töitä on kaksi huivia, kahdet lapaset, kahdet sukat ja villapaita. Pitäisi saada näitä keskeneräisiä valmiiksi, niin saisi äkkiä laihdutettua varastoa. Kuvassa vain osa keskeneräisistä töistäni ja näköjään aika sini-harmaa voittoista käsityöni tällä hetkellä.


Vuoden 2022 tavoitteeksi olen asettanut samoja mitä viime vuonnakin. Eli lankavarastolle -5kg, peitto ja villapaita valmiiksi, sekä tehdä toiseksi vanhimmalle siskolleni villapaita. Sekä edelleen yrittää tehdä käsityökirjoistani jotain. Nämä ovat lähinnä suuntaa antavia tavoitteita, enkä mitenkään tiukkapipoisesti suhtaudu jos jääkin saavuttamatta. Käsityöt ovat mukava harrastukseni, jollaisena sen myös haluan pitää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy