Keskeneräisiä ikuisuusprojekteja

 Kaikilla käsityöntekijöillä on varmaankin ikuisuusprojekteja,  jotka saattavat olla vuosia kesken. Minulla on ainakin. Esittelen tässä keskeneräisiä töitä ja toivon, että saisin nyt lomalla näitä eteenpäin. Vanhin käsityö on Lumi Karmitsan Riikinkukot -villasukat. Olen kirjanpitoni mukaan aloittanut nämä jo keväällä 2020. Tuolloin olin saanut vain hieman aloitettua näitä, olin neulonut riikinkukon pään viimeisimpänä. Nyt innostuin pitkästä aikaa näistä ja olenkin ensimmäisestä sukasta neulonut jo kiilakavennukset. Sukat ovat tekeillä Austermann step ja Cewec trinidad langoista. 


Toiset pitkäkestoiset sukat jotka eivät ota valmistuakseen ovat pojalleni aloitetut sukat. Sukista ensimmäinen on neulottu ja toinen menossa kantapäässä eli ei olisi edes paljoa jäljellä, jotta saisin sukat valmiiksi. Sukat ovat tekeillä nalle-langasta. Eli molempia keskeneräisiä sukkapareja yhdistää, että ne ovat tekeillä ohuesta langasta.


Muita keskeneräisiä on Kehäkukka -peitto, joka on ollut vuoden verran kesken. Siitäkään ei ihan hirveästi puuttuisi, jotta saisin sen valmiiksi. Olen nimittäin jo jonkin verran yhdistänyt paloja, vielä olisi loput palat yhdistettävänä ja tietysti päättelyt, sekä reunuskin puuttuu.


Keskeneräisenä on myös viime kesänä aloitettu huivipanta ja päättelemättömänä yhdet villasukat ja lapaset. Huivipannan varmaan puran pois, sillä en tiedä kellä olisi sille käyttöä ja haluan saada keskeneräisten määrän vähenemään. Kesäloman tavoitteeksi voisin ottaa, että saan peiton vihdoin valmiiksi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy