Lankalaihiksen 6kk kuulumiset

Hyvin vähän on tullut neulottua tänä vuonna. Joitain keskeneräisiä töitä olen saanut valmiiksi. Osa on vielä kesken ja uusiakin on aloitettu. En siis ihan jouten ole ollut, mutta aika vähän tullut valmiiksi. Arki ja työ on ollut niin kuormittavaa nyt, että ei ole riittänyt oikein energia harrastuksille. Jotain positiivistä on, etten ole oikein ostanutkaan lankaa. Eli lankalaihis etenee hitaasti, mutta etenee kumminkin. Toukokuussa valmistui useampi työ, mitkä olivat olleet pidempään työnalla.

Toukokuussa valmistuneita töitä oli neljä kappaletta, villapaita ja kolme paria villasukkia. Töiden yhteispaino on 810g. Kesäkuussa sain lähes valmiiksi kaksi paria villasukkia, joita en ole kuitenkaan vieläkään päätellyt. Keskeneräisiä töitä on kahdet päättelemättömät villasukat, päättelemättömät lapaset, kahdet villasukat ovat keskeneräisenä, kehäkukka cal peitto edelleen ja huivipanta päähän.

Lankalaihis on sujunut ensimmäisen puolenvuoden aikana kohtalaisesti. Valmistuneita töitä on kymmenen, joiden yhteispaino on 1840g. Ostoja on tullut 400g. Joten puolenvuoden kulutus on 1440g. Loppuvuonna pitäisi saada siis melko paljon enemmän töitä valmiiksi, jotta -5kg tavoite täyttyy. Pitää varmaan kaivella viime kesän kehäkukka cal peitto esiin ja saada vihdoin sen palat yhdistettyä ja pääteltyä. Aloitin nyt kesäloman, joten ehkäpä saan jotain valmiiksikin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy