Evakkokämpässä ja pää täynnä ideoita

 Jouduttiin lasten kanssa muuttamaan evakkoasuntoon putkiremontin ajaksi. Otin mukaan kestokassillisen lankoja ja keskeneräisiä töitä ns hätävaraksi, joilla ajattelin selviäväni 4kk, joka remontin on tarkoitus kestää. Kassissa on jämälankoja isoäidinneliöpeiton loppuun saattamiseksi, keskeneräinen villapaita, langat neuletakkiin, keskeneräiset villasukat, keskeneräinen tyynynpäällinen. Eli isoja töitä ja pitäisi riittää tekemistä noissakin.


No kuinkas kävikään, nyt kun asunnolla ei voi käydä, iso osa langoista ja puikoista on siellä "lukkojen" takana, niin pää pursuaa ideoita mitä kaikkea haluan tehdä. Eilen kävin Puuilossa josta ostin trikookudetta ja koukun, teen kummitytölle maton joululahjaksi. Paikallisesta lankakaupasta ostin kerän alafosslopia ja suunnitteilla tehdä siitä tyttärelle huovutetut tumput ja töppöset vaunuihin päiväunia varten. Lisäksi monesti jo laittanut verkkokaupoissa ostoskorin täyteen lankoja, sillä haluaisin nyt alafosslopista villapaidan itselleni. Siskoltani kyselin juuri tarkempaa väritoivetta pipoon, jonka olen hänelle luvannut neuloa ja jonka langat joudun luonnollisesti ostamaan. Ja puikkoja tarvitsen kanssa.


Ideoita on vaikka kuinka paljon nyt, kun kaikki langat ja puikot eivät ole saatavilla. Mietin, että olisi ihana idea neuloa sukkia tai lapasia ja paketoida ne kauniisti ja käydä piilottamassa kaupungille muiden löydettäväksi joulun alla. Ajatuksena myös jos tekisi sisarusten lapsille lempihahmoilla sukat. Omillekin lapsille pitäisi tehdä sopivat sukat. Ja siskolleni pipon lisäksi joululahjapakettiin lapaset ja huivi. Eli ideoita on vaikka kuinka paljon nyt, mutta aikaa ei juuri sen enempää kolmen lapsen kanssa. Ja itsellä neulominen menee vähän kausittain, joskus innostuu ja saa valmiiksi paljonkin käsitöitä ja välillä sitten taas ei tule tehtyä juuri mitään. Sen huomaa hyvin tästä blogistakin, päivityksiä tulee, kun olen innostunut käsitöistä, mutta muuten jää melko unholaan. Ehkä nyt tulee joitain postauksia taas.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy