Villapaitaa pukkaa pitkästä aikaa

 15.8.22 olen luonut uuden postauksen  nimellä Villapaitaa pukkaa pitkästä aikaa, tarkoituksenani esitellä siskolleni aloittamaani villapaitaa. No, ei kovin nopeasti tämä paita ole valmistunut. Mutta nyt se on valmis!

Mikähän siinä on, kun lanka alkaa loppumaan niin pitää jotenkin neuloa nopeammin ennen, kuin se loppuu? Harmaa on Novitan Juhani lankaa, jota ei saa enää lisää ja kaarrokkeen puolivälissä alkoi kerä pahasti näyttämään siltä, että ei riitä. Jätin pari kerrosta väliin, että saan langan riittämään mahdollisimman pitkälle.


No eihän se riittänyt. Onneksi minulla oli samaa lankaa neulottu hieman isoäidinneliöpeittoni yhteen palaan, joten purin palan ja otin harmaan langan siitä käyttöön, joten sain paidan kuvion loppuun tehtyä. Tuollaisen pienen palloron sain lisää lankaa, se riitti oikein hyvin ja sain osan virkata uudelleen samaan neliöön.


Lankana tässä on 7-veljestä musta ja valkoinen ja harmaa on Novitan Juhani lankaa. Ohjeena käytin Novitan lehdestä 3/22 Siipi-kaarrokeneulepuseroa. Värien osalta sovelsin omiani. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy