Joululahjojen esittelyä ja vuoden 2024 suunnitelmia

Yhdeksän ihmistä sai tänä vuonna minulta pehmeän paketin. Lahjaksi päätyi isompia ja pienempiä töitä, kaikki lahjansaajat tuntuivat olevan kiitollisia lahjoistaan ja osan lahjoista olen jo nähnyt käytössä. Kahdesta lahjaksi menneestä työstä ei ole kuvaa, toiset oli merinosta neulotut lapaset 1,5v lapselle ja toinen neulottu koristetyyny. Mielestäni paras kiitos käsityöntekijälle on, että saatu lahja päätyy käyttöön.
2023 vuonna tuli neulottua loppuvuoden innostuksesta johtuen ihan hyvin, alkuvuosi ja kesä menivät jonkinlaisessa horroksessa, että ei vain ollut inspiraatiota neuloa. Nyt onneksi neulomisen ilo palannut ja töitä on suunnitteilla vaikka kuinka paljon. Minulla on nyt lankoja kahdessa eri kodissa, putkiremontista johtuen, joten en pääse punnitsemaan lankasaldoani. Tälle vuodelle en aseta mitään kilomäärää, jonka haluaisin kuluttaa. Tosin yritän edelleen vähentää lankojen määrää, vaikka loppuvuodesta tulikin innostuttua ja hankittua useampi kilo lankaa.

2024 vuonna ajatuksena on neuloa veljelleni villapaita, tehdä Niina Laitisen Kallaveet -villapaita, yksi neuletakki sekä neuloa enemmän pipoja ja lapasia. Sekä tehdä Harry Potter ja neuleiden taikaa kirjasta Hedwig. Sen saa lapseni, jotka ovat nyt kovia Potter faneja. Tänä vuonna voisi myös yrittää olla ostamatta yhtään uutta lankaa. Noihin puseroihin ja neuletakkiin on jo langat ja taitaa olla aika moneen muuhunkin paitaan langat valmiina eli ne pitäisi vain saada neulottua. Sweets & socks -blogin lapasboksi 2024 kuulostaa kivalta haasteelta johon voisi osallistua. Mietin, että tätä laajentaisi niin, että tekisi aina lapasiin sopivan pipon/pannan. Vuoden lopuksi minulla pitäisi olla 12 lapaset ja pipo/panta -settiä, jotka voisi antaa lahjaksi. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta susi, norjalainen villapaita + vinkki paidan sovitukseen

Villapaidan hihan ja vartalo-osan yhdistäminen

Metsänpeitto -islantilainen villapaita edistyy